Translate

19 Ekim 2012 Cuma

Hunted


Dizinin baş karakteri Byzantium adlı özel bir istihbarat örgütüne çalışan Samantha(Sam) Hunter olan BBC ve Cinemax ortak yapımı bir casusluk dizisi Hunted.

Sam, kendisine yönelik uygulanan bir suikast girişiminden yaralı olarak kurtulmuştur. 1 Yıldır ortalıkta olmayan Sam istihbarata geri döner fakat amacı biraz farklıdır. Kendisine uygulanan suikast girişimini kendi örgütünden birinin yaptığından şüphelenir. Aynı zamanda istihbarat içlerinde bir köstebek olduğuna dair alarmdadır, kendisi dahil herkes şüphelidir. İşe döndükten sonra ise ilk görevi gerçek kimliğini gizleyerek çocuk bakıcısı olarak bir evde yaşamak olan Sam bir yandan görevini yapmaya çalışırken bir yandan da kendisini kimin öldürmeye çalıştığını öğrenmeye çabalar. İşler derinleştikçe karmaşıklaşır, Sam kime güvenip güvenmeyeceğini bilemez. Olaylar gelişirken Sam'in kendi çocukluğunu kısmen hatırladığını ve bakıcılık yaptığı Eddie ile aralarındaki bağı görürüz.

Senaryo belki biraz ağır olsa da, senaryonun yanında geçişler ve diğer görsel detaylar ilgi çekici öte yandan jeneriği ve özellikle müzikleri beğenmedim.

IMDb: 7.1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder